Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان مدیرکل شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان تاکید کرد: امروز توسعه خوشه‌ای یکی از راهکارهای برون‌رفت صنعت چاقو از مشکلات است.

محسن عباسی پیش از ظهر امروز (۱۸ دی‌ماه) در اولین آیین بزرگداشت چاقوی زنجان که در سالن اجتماعات انجمن مهرانه زنجان برگزار شد، با بیان اینکه رشد و توسعه فرصت‌های شغلی با بهره‌مندی از شویه‌های علمی، امری اجتناب‌ناپذیر است، گفت: در همین راستا موضوع توسعه خوشه‌ای یکی از راهکارهایی است که در دستور کار بخش‌های مختلف قرار داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان گام‌هایی در این راستا برداشته است، افزود: فرآیند اجرایی توسعه خوشه‌ای کسب و کار در چند سال تعریف شده که در این راستا چاقوی زنجان نیز به عنوان یکی از کسب و کارهای اولویت‌دار معرفی شده و تلاش داریم با ورود جدی در این حوزه از دغدغه‌های صنعت چاقو بکاهیم.

این مسئول با یادآوری اینکه در حال حاضر ۹۳۰ بنگاه خرد و ۱۵ بنگاه کوچک چاقو در زنجان داریم، تصریح کرد: در حوزه صنعت چاقوسازی زنجان ۲۵۰۰ نفر مشغول به کار بوده و حدود ۱۲۰۰ تن انواع چاقو و وسایل برنده در طول سال تولید می‌شود که ۶۰ درصد این تولیدات در داخل کشور مورد استفاده قرار گرفته و ۴۰ درصد نیز صادراتی است که اکثراً به صورت چمدانی انجام می‌شود.

مدیرکل شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان با تاکید بر اینکه این شرکت به دنبال رفع دغدغه صنعت‌گران در حوزه چاقو بوده و توسعه خوشه‌ای را به عنوان یکی از راهکارهای جدی خود در این عرصه دنبال می‌کند، خاطرنشان کرد: افزایش سود برای تولیدکنندگان، افزایش زمینه توسعه صادرات و ... از جمله مواردی است که در سایه توسعه خوشه‌ای این صنعت دنبال می‌شود.

وحید منفرد، نماینده صنف چاقوسازان زنجان نیز در این مراسم، از فعالیت ۵۰۰ کارگاه چاقوسازی در این شهر خبر داد و گفت: اعطای زمین برای ایجاد کارگاه، ایجاد محلی برای عرضه مستقیم محصول، احداث شهرک مسکونی چاقوسازان، نام‌گذاری روز ۱۶ دی به عنوان روز ملی چاقو و ... از جمله درخواست‌های فعالان این عرصه به شمار می‌رود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری زنجان چاقوی زنجان توسعه خوشه ای صنعت چاقو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۴۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ شعاعی با بیان اینکه در بحث بازآفرینی عمدتا دو رویکرد در کشور داریم که یکی از این رویکردها، رویکرد رایجی است که از طرف ستاد شرکت بازآفرینی نیز با هدف ایجاد مشوق لازم برای ساخت و تجدید بنای بافت‌های فرسوده پیگیری می‌شود، گفت: رویکرد این امر نیز آن است که هم بحث خدمات و هم بحث مخاطرات در آن دیده شود.

وی بابیان اینکه خروجی این رویکرد این است که به صورت کلی یا موضعی طرح‌هایی در این بافت‌ها اجرا می‌شود، ادامه داد: با توجه به اینکه بستر زیرساختی موجود در این بافت‌ها وجود دارد اقبال بر این است که از بستر‌های موجود استفاده شود، اما چون زیرساخت‌ها عمر زیادی دارند مشکلاتی در آنها خواهیم داشت.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه در محلات هدف بازآفرینی شهری یک بخش مربوط به بافت فرسوده و یک بخش مربوط به بافت ناکارآمد است، افزود: در این زمینه باید تفکیک قائل شویم، زیرا بافت‌های ناکارآمد معمولا بافت‌هایی است که به لحاظ تفکیک و زندگی از دست حکمران خارج بوده و در طول ادوار گذشته سر و شکل گرفته است و معمولا محلاتی که به زورآباد‌ها معروف هستند این شکلی بوده‌اند.

شعاعی با بیان اینکه بافت‌های فرسوده نیز بافت‌هایی را شامل می‌شود که به لحاظ سابقه شهری در شهر‌های مختلف سابقه زیادی از زندگی در آن جا وجود دارد، گفت: عمر زیادی از بافت‌های فرسوده گذشته و معمولا در مراکز شهر قرار دارند و بافت‌هایی هستند که مردم شهر یک قرابت و یک همزاد پنداری با آن دارند.

وی با توضیح اینکه در بافت‌های فرسوده یک رویکرد این است که این بافت‌ها را با ضوابط و مسائل شهرسازی به روز کنیم، افزود: رویکرد‌های جدیدی که در کشور در حال اتفاق افتادن است توسعه گردشگری در این مناطق با اعطای تسهیلات و مشوق‌ها است که اگر درست اجرایی شود از طرح‌های بسیار خوب است.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه درباره بافت‌های ناکارآمد مسائل مختلفی طرح موضوع می‌شود، گفت: از جمله این مسائل می‌توان به بحث‌هایی نظیر توانمندسازی و جابه‌جایی اشاره کرد که در مورد این بافت‌ها بررسی و مطالعات دقیق از اهمیت بسزایی برخوردار است و همچنین طرح‌هایی که آماده می‌شود حتما باید یک سیستم کارگزاری حتی در بافت‌های فرسوده نیز مستقر باشد، زیرا بخش‌های دولتی معمولا توان و فرصت کافی برای راهبری با تمام جزئیات نخواهند داشت.

دیگر خبرها

  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • بررسی راهکار‌های توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • با این راهکار استرس را از خود دور کنید