Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@18:15:24 GMT

نیازسنجی؛ پیش‌شرط تولید در حوزه صنایع‌دستی

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۵۴۹۱۷

نیازسنجی؛ پیش‌شرط تولید در حوزه صنایع‌دستی

ایسنا/زنجان یک فعال حوزه تولید چاقو در زنجان گفت: نیازسنجی؛ پیش‌شرط تولید در حوزه صنایع‌دستی است.

ارتقای مهارت‌های فردی و اجتماعی جوانان و نیز استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت‌های عظیم نیروی جوان، مستعد و تحصیل‌کرده کشور در راستای تحقق توسعه پایدار فرهنگی، آموزشی، اجتماعی، ورزشی، کارآفرینی و اشتغال، یکی از اهداف تفاهم‌نامه منعقده بین وزارت ورزش ‌و جوانان و جهاددانشگاهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی زنجان (منش)، موضوعاتی از قبیل مشارکت در برگزاری نشست‌های تخصصی، همایش‌ها، سمینارها، کارگاه‌ها، دوره‌های آموزشی، فرهنگی، کارآفرینی و اشتغال، همچنین استفاده از توانمندی‌های علمی، تخصصی و تجربیات جهاددانشگاهی را در راستای اهداف و برنامه‌های توسعه‌ای حوزه جوانان بر عهده دارد.

برگزاری کارگاه‌ها و رویدادهای آموزشی کارآفرینی و مهارت‌های کسب و کار ویژه جوانان علاقه‌مند به کارآفرینی در حوزه‌های مختلف از قبیل رویداد «دیدار» در قالب بازدید حضوری از تجربیات موفق کارآفرینی، یکی از برنامه‌های تدوین شده است که گروه تولیدی «شهر چاقو» چهارمین میزبان رویداد «دیدار» جهاددانشگاهی زنجان بود.

مدیر این مجموعه، چاقوسازی را شغلی خانوادگی در زنجان عنوان  کرد و گفت: در دهه ۸۰ با چند استادکار حوزه چاقو و چند نیروی ماهر کارگاه را دایر کردیم از کارد آشپزخانه که بیشترین فروش را دارد، آغاز کردیم و در مراحل بعدی ساخت ساتور، کارد و چنگال و ... در دستور کار قرار گرفت.

حسین صادقی، توجه به نیاز بازار را در تولید محصولات ضروری دانست و افزود: با توجه به نیاز بازار، بازه تولید محصولات در کارگاه به مرور افزایش یافت و گاهی نیاز است که برای تولید محصول خاصی با دیگر تولیدکننده‌ها همکاری کرد.

وی در رابطه با مواد اولیه چاقو، ادامه داد: بیشترین آلیاژی که در تولید استفاده می‌شود استیل فولادی، کروم است که زنگ نمی‌زند و برخی از چاقوها که به سبک قدیمی ساخته می‌شود از فولاد و فنر تشکیل می‌شود و طرفداران خاص خودش را دارد. قیمت‌گذاری نیز بر اساس آلیاژهای مورد استفاده در چاقو، تعیین می‌شود.

این هنرمند حوزه چاقوسازی، در رابطه با چاقوی چینی در بازار تصریح کرد: اکثر چاقوهای چینی که در بازار وجود دارد، با توجه به کیفیت پایین و نداشتن اصالت و شناسنامه، بسیار ارزان‌تر از چاقوی زنجان بوده و سبب می‌شود که مشتری برای شناخت محصول و انتخاب آن با توجه به قیمت دچار مشکل شود.

مدیر شرکت «شهر چاقو»، وارداتی بودن مواد اولیه را مشکلی در بحث تولید عنوان و خاطرنشان کرد: در کشورهای دیگر نیز چاقو تولید می‌شود ولی تولیدات هیچ کشوری به اصالت چاقوی زنجان نیست و معتقدیم همکاری با افرادی که در این حوزه فعالیت می‌کنند، می‌تواند در تداوم این هنر صنعت و شناخته شدن بیشتر آن موثر باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زنجان چاقوی زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۴۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره چومچه خاتون در شهرستان کوثر برگزار می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل از برگزاری جشنواره چومچه خاتون در ۲۸ اردیبهشت ماه سال جاری در شهرستان کوثر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دهمین جشنواره چومچه خاتون یا طلب باران روز ۲۸ اردیبهشت ماه در شهر گیوی شهرستان کوثر برگزار می‌شود.

وی افزود: این جشنواره هر ساله و بر اساس یکی از آئین‌های ریشه‌دار استان برگزار می‌شود که امسال دهمین دوره آن همراه با معرفی سایر آداب و رسوم شهرستان کوثر و با برپایی غرفه‌های صنایع‌دستی برگزار خواهد شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: با توجه به قرار گرفتن در فصل گردشگری و به منظور معرفی ظرفیت‌های گردشگری مناطق مختلف استان، جشنواره‌های متعددی را در نظر گرفته‌ایم که در همین راستا جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون در شهرستان بیله‌سوار و جشنواره غذاهای سنتی در شهرستان گرمی طی روزهای گذشته برگزار شد.

محمدی ادیب با اشاره به سایر جشنواره‌های پیش‌رو، ادامه داد: جشنواره طبخ آبزیان با همکاری اداره کل شیلات در شهرستان مشگین‌شهر و جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی شهرستان نیر، نیز برای روزها و ماه‌های آینده برنامه‌ریزی شده است.

کد خبر 751532

دیگر خبرها

  • جشنواره چومچه خاتون در شهرستان کوثر برگزار می‌شود
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • یازدهمین جشنواره شکوفه‌های بهاری در رامسر برگزار می‌شود
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود