Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@22:37:56 GMT

تعدیل نیرو، گریبانگیر واحدهای تولیدی مس

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۰۴۸۷۵

تعدیل نیرو، گریبانگیر واحدهای تولیدی مس

نائب رئیس اتحادیه چاقو فروشان و چاقو سازان استان زنجان گفت: با توجه به وضعیت موجود صنعت مس در زنجان، این صنعت به دوران رکود نزدیک می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا جرجیسی امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسا; اظهار داشت: در حال حاضر قیمت مس به شدت افزایش داشته و این افزایش قیمت به نفع هیچ کس نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در بازار، مس به قیمت بالای 90 هزار تومان در هر کیلو است، افزود: گرانی و نبود قدرت خرید  این صنعت را دچار مشکل کرده و به دوران رکود نزدیک می کند.

این فعال عرصه اقتصادی خاطرنشان کرد: وضعیت مس در حال حاضر نگران کننده است و با ادامه وضع موجود،کارگاه ها مجبور به تعدیل نیرو می شوند.

نائب رئیس اتحادیه چاقو فروشان و چاقو سازان استان زنجان خاطرنشان کرد: قیمت مس در زنجان به دلیل نبود واسط پایین تر از جاهای دیگر است اما وقتی یک بنکدار از تهران از زنجان خرید می کند به یک بنکدار تهران می فروشد و تا زمانی که کالایی به دست مصرف کننده برسد،با افزایش چند برابری مواجه می شود.

جرجیسی بالا بودن قیمت مس را عاملی برای کاهش تعداد مشتری برای این کالا عنوان کرد و گفت: میزان ازرش افزوده کالا نیز در مس به اوج رسیده است که این امر نیز یکی از مشکلات مهم این صنعت محسوب می شود.

وی با اشاره به وضعیت واحدهای تولید مس در زنجان، گفت: به دلیل مشکلات موجود بر سر راه صنعت مس، کم کم کارگاه ها به تعدیل نیرو اقدام می کنند.

این مسئول بیان داشت: ضروری است اقدامات لازم از سوی مسئولان برای وضعیت مس پیش بینی شود و در سال رونق تولید موجب تولیدی واحدها در استان نشویم چرا که این صنعت دست زنجانی ها دارای قدمت دیرینه بوده و نمی توان بازار را به نفع سایر استان ها خالی کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۴۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور

معاون وزیر صمت گفت: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمد مجید فولادگر امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در دیدار با استاندار خراسان شمالی، اظهار کرد: لازم است تسهیلات به صورت هدفمند هدایت شود تا شرکت یا واحد صنعتی برای خریداری و تأمین ماشین‌آلات خود مبادرت کند و در نهایت به تولید برسد.

وی افزود: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

معاون وزیر صمت تقویت بازارهای خارجی و افزایش مراودات بین‌المللی با هدف افزایش صادرات را مهم عنوان و خاطرنشان کرد: این وزارتخانه تلاش دارد میزان تولیدات را به برکت شعار سال با اجرای برنامه‌های مختلف با همکاری‌های بین بخشی افزایش دهد.

محمدرضا حسین‌نژاد، استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه، ناترازی منابع و مصارف بانک‌های استان را مورد توجه قرار داد و بر نیاز استان به خط اعتباری ویژه تاکید کرد و گفت: برای حرکت قوی و تحقق جهش تولید در استان نیاز است تا خط اعتباری ویژه در نظر گرفته شود که در جلسه هیئت دولت نیز این مهم برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان، مطرح شد.

وی اضافه کرد: با وجود محدودیت منابع خراسان شمالی در بسیاری از شاخص‌ها رتبه برتر کشور را دارد.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به شناسایی ۱۳ زنجیره ارزش راهبردی در استان، تاکید کرد: تکمیل این زنجیره‌های ارزش در استان، ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات نیاز دارد تا در ابعاد مختلف، توسعه رخ دهد.

حسین‌نژاد ضمن برشمردن فرصت‌های استان و فراهم شدن زیرساخت‌های برای سرمایه‌گذاری، ادامه داد: حذف تعهد ارزی برای صادرکنندگان استان در جلسه هیئت دولت درخواست شد تا زمینه و رغبت برای ورود بیشتر سرمایه‌گذاران فراهم شود.

وی با اشاره به مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان، تخصیص آن را در پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان مهم عنوان کرد.

استاندار خراسان شمالی اهمیت و نقش محدودیت‌های انرژی بر تولید و صنایع استان را دانست و تاکید کرد: محدودیت انرژی موجب ضربه به تولید و تولیدکنندگان و کاهش ارزآوری می‌شود که پیشنهادهایی توسط استانداران برای این موضوع در جلسه هیئت دولت به رئیس جمهور ارائه شد.

کد خبر 751442

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • بنگاه‌های اقتصادی چشم انتظار حل مشکل مواد اولیه هستند
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • فرانسه پیشتر سربازان خود را به اوکراین فرستاده است
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌