Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@12:11:06 GMT

لزوم صنعتی کردن صنعت چاقو با حفظ اصالت‌ها

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۹۸۷۳۰

لزوم صنعتی کردن صنعت چاقو با حفظ اصالت‌ها

معاون امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: ضمن توجه به صنعت چاقوسازی به عنوان صنایع دستی زنجان به صنعتی کردن آن نیز توجه کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس‌ شورای گفت‌و‌‌‌گوی دولت و بخش خصوصی عصر امروز و در غیاب استاندار زنجان با حضور اعضای این جلسه برگزار شد.

طرح مسائل و مشکلات تعاونی‌های مختلف استان زنجان در بخش‌های مختلف از جمله خوشه فرش، چاقو، کشاورزی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در این جلسه طرح و مدیران به ارائه توضیحات در مورد مشکلات مطروحه در این جلسه پرداختند.

مغفول ماندن جایگاه تعاونی‌ها

معاون امور اقتصادی استاندار زنجان در این جلسه با بیان اینکه در این جلسات فقط طرح مسئله و مشکل اتفاق می‌افتد، اظهار کرد: باید کارگروه‌های تخصصی برای پیش‌بینی راه‌حل مشکلات تعاونی‌ها تشکیل شود.

فرامرز نیک‌سرشت با بیان اینکه در بحث جایگاه تعاونی‌ها در اقتصاد آنچنان که باید این جایگاه ایجاد نشده است، افزود: در بحث نقش اقتصاد تعاونی‌ها کوتاهی شده است.

وی با بیان اینکه باید در مورد تعاونی‌ها بازبینی‌ها اتفاق بیفتد، گفت: این بازبینی باید به بهبود مدیریت در تعاونی‌ها منجر شود.

معاون امور اقتصادی استاندار زنجان با بیان اینکه توانایی‌های دولت محدود است، گفت: نباید همه انتظارات در اقتصاد را از دولت انتظار داشته باشیم.

نیک سرشت با اشاره به اقتصاد تک محصولی ایران و اتکای آن به نفت گفت: باید عدم خرید نفت از ایران را به فال نیک گرفت، چرا که موجب تحرک اقتصاد در بخش‌های دیگر شده است.

معاون امور اقتصادی استاندار زنجان با اشاره به لزوم توجه به صنعت چاقوسازی به عنوان صنایع دستی زنجان گفت: باید ضمن حفظ  اصالت صنایع دستی این کالا، به صنعتی کردن آن نیز توجه کرد.

وی با اشاره به اینکه برای صنعت چاقو باید زنجیره تولید و عرضه تشکیل شود، بیان کرد: لوازم کاربردی از چاقو برای عرضه تهیه شود

نیک‌سرشت با بیان اینکه خوشه چاقو باید هدف‌گذاری شود، افزود: باید برای توسعه این صنعت به همدیگر کمک کنیم.

معاون امور اقتصادی استاندار زنجان با بیان اینکه باید کشاورزان در حفظ آب و منابع آبی همراهی کنند، گفت: البته باید حق آبه استان زنجان حفظ شود ولی همراهی کشاورزان در حفظ این آب ضروری است.

وی با اشاره به غیرمنطقی خواندن مصرف ۹۰ درصد آب در بخش کشاورزی عنوان کرد: توسعه کشاورزی صنعتی و افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی حائز اهمیت است.

زنجان، جزو استان‌های مساعد تشکیل تعاونی

رئیس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی استان زنجان هم در این جلسه با اشاره به اهمیت تشکیل تعاونی‌ها در کشور اظهار کرد: اهمیت این موضوع به میزانی بود که مقرر شد ۲۵ درصد از اقتصاد کشور به تعاونی‌ها سپرده شود.

علی یگانه‌فرد با بیان اینکه زنجان جزو استان‌های مساعد در کشور در زمینه تشکیل تعاونی‌ها است، بیان کرد: استان زنجان در این زمینه پس از آذربایجان غربی و گیلان قرار دارد.

وی با بیان اینکه کل تعاونی‌های استان زنجان ۴ هزار و ۴۷۲ مورد است، گفت: از این تعداد ۸۲۱ تعاونی فعال و یک هزار و ۱۳۳ تعاونی غیر فعال و یا در دست اجرا است.

رئیس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه ۴۴۷ تعاونی کشاورزی، جنگل‌داری و ... در استان زنجان فعالیت دارد، ادامه داد: ۲۲۴ تعاونی صنعتی و ۹۰ تعاونی ساختمانی نیز در زنجان دایر است.

وی تعداد اتحادیه‌های تعاونی زنجان را ۱۲ مورد اعلام کرد و افزود: با توجه به اینکه در کشور ۵۹۱ اتحادیه تعاونی دایر بوده، استان زنجان ۲ درصد از اتحادیه‌های تعاونی را به خود اختصاص داده است.

آغاز فعالیت مدیریت صادرات استان زنجان

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه یک هزار و ۱۷۱ تعاونی در استان دایر است، گفت: برخی از این تعاونی‌ها دارای مدت زمان بوده و پس از مدتی منحل می‌شوند، اما تعاونی‌های فاقد مدت زمان دایر است.

محمدرضا یوسفی با بیان اینکه پرونده صنایع پیشرفته خورشیدی تشکیل شده است، افزود: این صنعت برای طی مراحل بعدی به تهران ارسال شد.

وی در ادامه از آغاز فعالیت مرکز مدیریت صادرات استان زنجان برای بهبود فعالیت‌ها در این بخش خبر داد.

انتهای پیام/۷۳۰۰۹/ق/گ

منبع: فارس

کلیدواژه: زنجان اقتصاد کشاورزی صنعت یوسفی نیک سرشت تعاونی فعالیت رفاه اجتماعی صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۸۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلف زیر گوش وزارت بهداشت/داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم

دکتر زهرا عرب زاده گفت: شاید مکمل‌ها به انداره دارو‌ها اثرات سوء و اثرات درمانی نداشته باشند، ولی خرید مکمل‌ها از جایی غیر از داروخانه‌ها ممکن است مشکلاتی از جمله مغایرت ترکیبات روی جلد با محتویات مکمل و احتمال انقضای تاریخ مصرف را به وجود بیاورد.

دکتر زهرا عرب زاده، دکتر داروساز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در خصوص فروش دارو و مکمل‌ها در سایت‌ها و پیج‌های اینستاگرامی اظهار داشت: قوانین موجود در سازمان غذا و دارو مشخص کرده که فروش مواد دارویی و مکمل‌ها و کالا‌های سلامت محور باید فقط از طریق داروخانه‌های معتبر انجام شوند و خرید اینگونه کالا‌ها از سایت‌های مختلف که مجوز سازمان غذا و دارو را ندارند و داروساز نظارتی بر آن‌ها ندارد تخلف محسوب میشود.

وی افزود: من خود شاهد فروش آمپول‌های تزریقی در سکو‌های اینترنتی از جمله اینستاگرام بوده ام؛ توصیه ما این است که شهروندان با مشاهده این موارد حتما تخلف صورت گرفته را به سازمان غذا و دارو اطلاع دهند، چون کالا‌هایی که خارج از داروخانه‌ها به فروش میرسند ممکن است دارای برچسب اصالت کالا نباشند.

دکتر عرب زاده اشاره کرد: شاید مکمل‌ها به انداره دارو‌ها اثرات سوء و اثرات درمانی نداشته باشند، ولی خرید مکمل‌ها از جایی غیر از داروخانه‌ها ممکن است مشکلاتی از جمله مغایرت ترکیبات روی جلد با محتویات مکمل و احتمال انقضای تاریخ مصرف را به وجود بیاورد.

عرب زاده در ادامه گفت: دارو‌ها و مکمل‌ها برچسب اصالت وزارت بهداشت را دارا هستند و همچنین دارای کد و تاریخ انقضاء هستند که شهروندان برای اطمینان از تایید اصالت این کالا‌ها میتوانند کد کالای مورد نظر را در سامانه تی تک به آدرس (https://ttac.ir/) وزارت بهداشت که زیر نظر سازمان غذا و داروست چک کنند و از اصالت کالا مطمئن شوند.

وی در آخر تصریح کرد که باور‌های اشتباهی وجود دارد که مکمل‌ها ممکن است خواص تقویت کننده داشته باشند و جلوی بیماری‌ها را بگیرند، ولی در واقعیت مکمل‌ها بیشتر مناسب افرادی هستند که مشکلات سوء جذب دارند و نمیتوانند به صورت متنوع مواد غذایی مصرف کنند. ولی اکثر افراد به صورت سرخود و بدون نسخه پزشک اقدام به تهیه مکمل‌ها میکنند که توصیه میشود اگر تغذیه مناسب و متنوعی دارند و مشکل خاصی ندارند اقدام به تهیه مکمل بدون نسخه پزشک نکنند.

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت/داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم