Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج احمدی روز چهارشنبه در اولین جلسه شورای راهبری خوشه چاقوی زنجان افزود: متاسفانه اقدامات مناسبی در این زمینه صورت نگرفته و تا زمانی که بسته‌بندی در صنایع دستی به‌ویژه صنعت چاقوسازی، ساماندهی نشود شاهد رشد و توسعه آن نخواهیم بود.

وی اظهار داشت: نقاط فشار مختلفی در صنعت چاقوی زنجان وجود داشته و هم‌اکنون تامین مواد اولیه و افزایش قیمت تمام‌شده، مهم‌ترین مشکل فعالان این صنعت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدی خاطرنشان کرد: فعالان صنعت چاقوی زنجان برای افزایش بهره‌وری و کیفیت این صنعت، ضروری است نسبت به به‌روزسازی ماشین‌آلات و استفاده از تکنولوژی جدید اقدام کنند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان با اشاره به دیرینگی صنعت چاقوسازی در زنجان، گفت: با توجه به مشکلات به وجود آمده در کشور در زمینه تولید و فروش چاقو، احساس کردیم که این صنعت نیاز به حمایت دارد.

وی افزود: بر این اساس، تشکیل خوشه چاقوی زنجان را در اولویت قرار داده و عامل توسعه خوشه این صنعت در پایان سال گذشته از طریق برگزاری مناقصه و مراحل قانونی انتخاب شد.

احمدی اظهار داشت: طبق برنامه‌های پیش‌بینی شده در چهار ماهه اول سال جاری، مطالعات شناختی توسعه خوشه چاقوی زنجان توسط عامل توسعه، صورت پذیرفته و نقاط ضعف و قوت این صنعت با تحقیقات میدانی شناسایی شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان گفت: توسعه فعالیت‌های خوشه‌ای در جوامع امروزی، امری مرسوم و مطلوب بوده و استقبال از این موضوع توسط کشورهای مختلف بیانگر اهمیت آن است.

وی اظهار داشت: توسعه خوشه‌های صنعتی در ایران طی چند سال اخیر آغاز شده و طبق نقشه فراگیر تهیه شده در سال ۹۰ از سوی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران صنایع روی، فرش، کفش هیدج، چاقو، مس، ملیله ، کشمش و گردشگری به عنوان پتانسیل‌های خوشه‌ای استان زنجان معرفی شده است.

احمدی ابراز کرد: منابع مالی در توسعه خوشه‌های صنعتی، محدود نبوده و هزینه‌های خوبی در این زمینه صورت می‌گیرد و هم‌اکنون نیز نقشه فراگیر توسعه خوشه‌های صنعتی استان در حال به‌روزرسانی است.

وی خاطرنشان کرد: توسعه خوشه صنعت روی در سال ۹۱ آغاز شد که پس از انجام مطالعات شناختی، ادامه کار طبق تشخیص عامل توسعه بنا بر دلایلی متوقف شد.

احمدی با بیان اینکه پس از آن، توسعه خوشه فرش زنجان آغاز شد، افزود: این صنعت که بیش از ۴۰ هزار بافنده داشت با همکاری ذی‌نفعان و تعاونی‌های بافندگان فرش و برخی از تولیدکنندگان توانست به نتایج مطلوبی دست یابد.

وی تصریح کرد: با قاطعیت می‌توان گفت بیش از ۵۰ درصد برنامه‌های پیش‌بینی شده برای توسعه این خوشه، عملیاتی و موفقیت‌آمیز بود اکنون نیز ذی‌نغعان فرش دستباف استان در قالب کنسرسیوم، فعالیت‌های ارزنده‌ای انجام می‌دهند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان در بخش دیگری از سخنان خود خوشه کفش هیدج را یکی از خوشه‌های موفق در سطح کشور خواند و گفت: با همکاری مطلوبی که ذی‌نفعان این خوشه با عامل توسعه داشتند خوشه کفش، برنامه‌های بسیار ارزنده‌ای را اجرا کرد که در نتیجه آن کارگاه‌های کوچک و خرد این شهر تبدیل به کارگاه‌های صنعتی و نیمه‌صنعتی شدند.

وی افزود: نخستین سایت تخصصی کارگاهی با همکاری شهرداری هیدج ایجاد شد که سالانه ۹ میلیون جفت، کفش توسط صنعتگران این شهر تولید می‌شود.

احمدی خاطرنشان کرد: عامل توسعه خوشه، وظیفه دارد با تیم‌سازی مناسب و استفاده از ظرفیت نخبگان نسبت به حساس‌سازی ذی‌نفعان، اقدام و با ترمیم نقاط ضعف، برنامه‌های پیش‌بینی شده خود را به سرانجام برساند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنایع دستی شهرک های صنعتی زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۳۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی انصاری، با بیان اینکه آب‌های بسته بندی دارای مزایای متعددی هستند، از عدم وجود آلودگی‌های میکروبی و انگلی بیماری‌زا، وجود محدوده‌های مجاز املاح و فلزات سنگین و آفت کش‌ها به عنوان بخشی از این مزایا یاد کرد و گفت: دلیل کنترل کیفیت این محصولات در محل تولید از منبع اصلی آب گرفته تا پایان فرایند است در حالی که برای آب چاه کنترلی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه اظهارنظر در مورد اینکه مصرف آب چاه فقط منجر به بروز سنگ کلیه می‌شود، غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است، یادآور شد: آب چاه‌ها ممکن است آلودگی‌های زیادی داشته باشند که ممکن است به دلیل نزدیکی به مناطق مسکونی، کشاورزی، مراکز صنعتی و منابع دیگر آب‌های زیرزمینی متصل آلودگی به ترکیبات آلی، نیترات و سولفات داشته باشد.

انصاری ادامه داد: در تولید و عرضه آب‌های بسته بندی، فرآیندهای صنعتی رعایت شده و مجوزهای لازم پس از بررسی‌ها و آزمایشات متعدد اخذ می‌شود. هر محصول یک شرایط نگهداری دارد که توسط تولید کننده در بسته بندی محصول، اعلام می‌شود که مصرف کننده، فروشنده و توزیع کننده ملزم به رعایت الزامات انبارداری، حمل و نقل و نگهداری هستند.

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تاکید کرد: اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بسته بندی شده نیست. ظروف بسته بندی پت در ایران و دنیا، مختص آب‌های آشامیدنی نیست بلکه در نوشابه‌ها، روغن‌های خوراکی، برخی لبنیات و شیشه‌های شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده می‌شود.

کد خبر 6097527 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • قیمت تخم مرغ در میادین تره‌بار
  • قیمت تخم مرغ در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اعلام شد
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • خبرهای خوش برای معلمان/ باباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟
  • خبرهای خوش برای معلمان/ یاباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • فرایند خشک کردن و بسته بندی پرتقال در یک کارخانه کره‌ای (فیلم)